+31 (0)72 2100 302

Welkom bij Barproducten.nl, de specialist voor bar en cocktail accessoires!

Onze vermelding op https://www.keurmerk.info
Aanbieding

Pulltex - Anti-ox wine stopper

De pulltex antiox superkurk is de manier om je geopende wijn langer houdbaar te houden. De antiox superkurk zet je makkelijk op de geopende fles en houdt je wijn maarliefst 10 dagen goed zonder ook maar enig verlies van de geur en smaak van de wijn.


Een geopende wijnfles verliest al snel z'n smaak en geur door de blootstelling aan zuurstof. Oude oplossingen zoals een vacuampomp hebben enkele nadelen zoals het steeds opnieuw leegtrekken van de fles wat vaak na de eerste keer wordt vergeten op een druk avondje borrelen. 


De pulltex antiox superkurk is supermakkelijk in het gebruik. gewoon de antiox kurk op de fles doen en klaar. Door het koolstoffilter dat in de dop zit wordt de reactie met zuurstof geneutraliseerd en wordt oxidatie door zuurstof voorkomen. Tevens is door de datumring makkelijk bij te houden wanneer de fles is geopend.


De pulltex antiox superkurk is getest door spaanse en franse sommeliers en wordt geadviseerd door de Spanish Sommelier Association en de Spanish Academy of Sommeliers.

Artikelnummer: B20ANTIOX

Normale prijs: € 23,95

Special Price € 21,95

Orders tot 22.00 uur worden dezelfde dag (ma-vr) verzonden.

Verzendkosten: €5,95 bij bestellingen tot 75 euro.
Daarboven gratis verzending.

14 dagen zichttermijn; probeer de producten uit en stuur ze terug als je niet tevreden bent.

Producten van hoge kwaliteit, voor professioneel gebruik!


Omschrijving

Extra informatie

Extra informatie

Kleur Zwart
Materiaal Rubber